Skip to content
Laden Issues

« Alle Issues

  • Dit issues is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: DAG VAN DE THUISWERKER

DAG VAN DE THUISWERKER

16 maart, 2023

CHINEES JAAR VAN HET KONIJN

Half Nederland ontdekte in 2020 noodgedwongen het thuiswerken. Als de coronamaatregelen straks versoepelen, dan gaan velen weer opgelucht naar kantoor. Maar niet iedereen. Een groep mensen werkt altijd vanuit huis. Omdat ze dat willen óf omdat ze niet anders kunnen, bijvoorbeeld omdat ze door een aandoening niet op kantoor kunnen werken.

Op de Dag van de Thuiswerker, op 16 maart, zetten we deze mensen in het zonnetje.

Lange tijd werd thuiswerken gezien als een bijbaantje. Iets voor een veredelde huisvrouw. Doordat veel mensen afgelopen noodgedwongen ervaring opgedaan hebben met thuiswerken is het imago van thuiswerken gelukkig verbetert. Mensen beseffen dat thuiswerkers even hard werken als hun equivalenten op kantoor.

Maar we willen met de Dag van de Thuiswerker nog een extra stap zetten. We willen mensen ervan bewust maken dat vanuit huis werken een langdurige oplossing kan zijn voor mensen met en zonder aandoening. Voor de mensen zelf, die met thuiswerken een betere balans in hun leven krijgen, en voor werkgevers die door de thuiswerkbaan te omarmen als serieuze mogelijkheid minder snel afscheid hoeft te nemen van medewerkers die langdurig ziek worden en moeite hebben met de reis naar of de drukte op kantoor.

De Dag van de Thuiswerker wordt georganiseerd door social enterprise Webmastery, waar de medewerkers allen vanuit huis werken. Zij verzorgen social media en websites voor organisaties.

Wil je bijdragen aan ons doel? Laten zien welke thuiswerktopper jij kent. Zet ze in het zonnetje op je social media met hashtag #dagvandethuiswerker op 16 maart. En vergeet niet de organisatie te mentionen die deze thuiswerker de kans biedt om te shinen op afstand.

Initiatiefnemer(s)

Webmastery
Telefoon
073-8509000
E-mail
margaret@webmastery.nl
Bekijk de site van Initiatiefnemer(s)
Back To Top